A | A | A

HOME   |   WORD LID   |   CONTACT
print deze pagina

vorming training opleiding » praktische informatie

  1. U logt in met een bestaande account of u maakt een nieuwe account aan waarmee u kan inloggen. Om van de ledenvoordelen te kunnen genieten, geeft u aan of u of uw instelling lid is van de Federatie. Indien u het lidnummer en de activeringscode niet (meer) in uw bezit heeft, kan u deze opvragen bij uw instelling of bij de Federatie via het telefoonnummer: 02 255 30 40.
  2. Na het aanmelden, kiest u in het hoofdmenu voor een nieuwe inschrijving. Daar kiest u in het overzicht voor de opleiding naar wens. Hier doorloopt u de drie stappen om uw inschrijving te voltooien. U ontvangt hierna ter bevestiging een e-mail met een overzicht van uw inschrijving en uw betaalgegevens.
  3. Met de ontvangen betaalgegevens, brengt u de betaling van de deelnemersbijdrage in orde. OPGELET uw inschrijving is pas definitief nadat wij uw betaling ontvangen hebben
  4. In geval van vragen en/of problemen, kan u op de aanmeldpagina van het webplatform nog een uitgebreide handleiding terugvinden onder de knop ‘Hulp nodig’.

    - voor opleidingen 
    georganiseerd in samenwerking met een Netwerk Palliatieve Zorg: verloopt de inschrijving doorgaans via het netwerk in kwestie. In dat geval kan u hun contactgegevens terugvinden in de uitnodiging van de opleiding.